Het laatste Kerknieuws en het nieuwe magazine

Zoals bekend zal het laatste Kerknieuws op vrijdag 9 september verschijnen. Alle informatie zal daarna in de Weekbrief staan.
Als u nog geen weekbrief ontvangt kunt u zich aanmelden via onze website hervormd.nl of een mailtje te sturen naar weekbrief email

Als u geen email adres heeft, kunt u contact opnemen met Pleun Huurman op 010-­5221397 of met Lida Oord op 06-­40975052, zij kunnen er dan voor zorgen dat u een papieren weekbrief ontvangt.
In de loop van het nieuwe winterseizoen zullen we starten met een uitgebreid magazine in kleur. Dat zal iedere twee à drie maanden verschijnen en meer achtergrondinformatie geven. Ook zullen interviews een plek krijgen en wordt aandacht besteed aan de activiteiten in onze gemeente.

Dit magazine heeft nog geen naam. Misschien weet u een goede naam.
Stuur uw suggestie dan naar weekbrief email
Uit de inzendingen maken we een keuze en de uitkomst zullen we bij de startzondag in september bekend maken. Dan zal ook het nieuwe logo van onze hervormde gemeente gepresenteerd worden.

Mocht u hierover nog zorgen of vragen hebben dan kunt terecht bij het communicatieteam.

En als u een mailtje stuurt naar communicatie email dan ontvangen alle leden van het communicatieteam dat.

Met een groet van het communicatieteam,

Linda ten Kortenaar, Joram Oosthoek, Willem Brandhorst, Pleun Huurman, Fabian Meijndert, Lida Oord, Bart Veenman en Sander Verloop