Jeugdweek 2018

Nog iets meer dan twee weken en dan is het herfstvakantie. Tijd voor de Jeugdweek. Net als andere jaren kunnen we uw/ jouw hulp goed gebruiken. Dus help alsjeblieft mee!

* Oude kleine apparaten zoals: föhn, mixer, bel, wekker, citruspers.
* Verpakkingen van shampoo, doucheflessen enz.
* Bollen wol.
* Wijnkurken
* Kleurrijke week-/maandbladen, dus bv. tuinbladen, Donald Ducks, meidenbladen bv. over kleding/make up en jongensbladen met auto/voetbal, Libelle‘s, of iets anders.
* Schoenendozen.
* Medewerkers (geef je op bij Cora Metselaar (email) of op papier aan pilaar in de hal van de kerk).

Alles kan ingeleverd worden in de hal van de kerk of bij Cora Metselaar (afgeven of onder afdak zetten, (Vleugelvaren 10).

Voor de donderdag zijn wij op zoek naar een kleine popcornmachine en een typemachine. Heeft u er een die wij zouden mogen lenen, neem dan even contact op met Claudia van den Bos: email of 06-50846916.

Wij zijn voor de jeugdweekband nog steeds dringend op zoek naar een pianist! Zondag 23 september zijn we begonnen met oefenen. Zonder pianist is er eigenlijk geen band!! Wie wil ons helpen? Leeftijd maakt niet uit. Als je piano kan spelen en het leuk vindt om de Jeugdweek te helpen, ben je van harte welkom. Misschien ken je iemand in je omgeving die dit heel leuk vindt, geef het dan door. Opgeven of vragen hierover: Roxanne Stofbergen: email of 06-20551303. Bedankt allemaal!