Koningsdag stroopwafelactie voor Roemenië

De Roemenië Werkgroep gaat weer een stroopwafelactie organiseren. Het gaat om hele lekkere en verse stroopwafels. De prijs per pakje is € 3,- of per 2 pakjes € 5,-. Wij verkopen dit jaar ook gluten- en lactosevrije wafels. De prijs hiervan is € 4,-. Zondag 15 april staan wij met een intekenlijst in de hal van de kerk, in de avond kunt u ook nog bestellen. U kunt hier het aantal pakjes opgeven dat u wilt bestellen, en uiteraard kunt u ze ook proeven. De stroopwafels zijn vers en kunnen ook worden ingevroren. De pakjes kunnen op de Koningsdag, vrijdag 27 april van 9.00-14.00 uur, bij onze kraam opgehaald worden. Wij staan bij de kerk, waar u gezellig langs kunt komen voor een kop koffie, thee of limonade, met een stroopwafel en snippers, bij het ‘Rad van avontuur’ van Tim & Rank.

U kunt uw bestelling ook doorgeven via: email of 06-34627483.

De Roemenië Werkgroep,
Alex, Jan M., Jan S., Annette, Helma en Ida