Nieuwe dirigent koor Shining

Na een periode van ruim 5 jaar hebben wij afscheid genomen van onze dirigent Warno Ruting. Een paar maanden hebben wij intensief gezocht en diverse gesprekken gevoerd met kandidaten. Wij kunnen nu melden dat Shining een nieuwe dirigent heeft. Matthijs Breukhoven, voor velen een bekende in de gemeente en omgeving. Matthijs is organist in diverse kerken en dirigent bij het Rotterdams Dameskoor

De leden zijn erg enthousiast en willen u/jou uitnodigen om ook te komen zingen bij het koor op de woensdagavond van 19.45 uur tot 22.00 uur in de achterzaal van de Hervormde kerk te Bergschenhoek. Kom gerust eens binnen lopen. Inmiddels bestaat Shining alweer 12 jaar en heeft de afgelopen jaren diverse oratoriums uitgevoerd o.a.: De Schepping, David, Ruth, Een nieuw begin, in de volheid van de tijd en The winter Rose. Regelmatig zingt het koor in een kerkdienst in het Franciscus Gasthuis en ook in de Hervormde kerk. Wil je een keer als projectlid meedoen? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de site cgk-shining.wixsite.com/bergschenhoek en heeft u vragen, stuur dan een mail.