Oproep voor de Jeugdweek!

Voor een bloemschikworkshop zijn wij dringend op zoek naar bloemen en ander materiaal. Bent of kent u een tuinder die ons zou willen sponsoren? Neemt u dan contact op met Claudia van den Bos via telefoon 010-5219746 of email.

Ook zijn wij opzoek naar (schone) boterkuipjes (500 gr), wc-rolletjes, keukenrollen en kleine defecte elektrische apparaten (geen beeldschermen). Deze spullen kunt u inleveren in de doos in de hal van de kerk of afgeven bij Cora Metselaar (Vleugelvaren 10). Spaart u met ons mee?

Natuurlijk kan de Jeugdweek niet zonder medewerkers, je kunt je vanaf nu, voor één of meerdere ochtenden, aanmelden bij Cora Metselaar via telefoon 010-5219746 of email.

Er hangt ook een intekenlijst in de kerk. Alvast hartelijk bedankt voor uw hulp!