Renske op de Logos Hope: nieuwsbrief 1

De eerste nieuwsbrief van Renske Maasland is uit! Deze eerste nieuwsbrief is zowel in het Nederlands als in het Engels via de mail naar de eerste mensen gestuurd. Helaas is het (financieel en milieu-technisch) niet haalbaar om – zoals voorheen – elke nieuwsbrief te printen voor de hele gemeente. We willen jullie daarom vragen om, mochten jullie de nieuwsbrief willen lezen, jullie te ‘abonneren’ door een mailtje naar ons te sturen of door je op te geven via de inschrijflijst in de hal van de kerk (Hervormd Bergschenhoek). Heeft u geen/moeilijk toegang tot de mail, dan kunt u dit ook aangeven en zorgen we ervoor dat u altijd een papieren nieuwsbrief mee kunt nemen. Sowieso zal er altijd een paar geprinte exemplaren in de hal van de kerk liggen. Deze graag laten liggen als u wel gebruikmaakt of gebruik gaat maken van de mail. Alvast bedankt!

Renskes thuisfrontteam, email, Facebook: Renske on the Logos Hope