Thailand Vrouwenreis

Ontdek het zendingswerk in Isaan van binnenuit!

In een groot deel van Azië is het Evangelie van Jezus Christus totaal onbekend. Niemand heeft er ooit van de liefde van God gehoord. Toch is er wel iets in beweging. Veel mensen staan open voor het Evangelie. Op verschillende plaatsen ontstaan zelfs kleine gemeenten. Maar er zijn nog zoveel onbereikte mensen. Daarom ondersteunt de GZB het gemeente-stichtingswerk in Isaan waar Sijmen en Annelies den Hartog intensief bij betrokken zijn.

Van 23 maart t/m 3 april 2020 (13 dagen) organiseert Zending Hervormd Bergschenhoek samen met de GZB een vrouwenreis naar Isaan in Thailand.

Daar zullen we

  • Het werk van Sijmen en Annelies met eigen ogen gaan zien!
  • Kennismaken met de Kerk in Thailand, een ander land, een heel andere cultuur
  • Meer ‘feeling’ krijgen met het zendingswerk en het verspreiden van het Evangelie in een niet-Christelijk land.
  • Merken en invoelen hoe ingewikkeld het kan zijn om tot geloof te komen als je van kinds af aan in een niet-christelijke cultuur bent opgegroeid. Wat kost het deze mensen?
  • Liefde uitdelen en mensen bemoedigen
  • Groeien in geloof, want dat gebeurt gewoon als je met elkaar en met God op reis bent
  • Tegelijk de schoonheid van Thailand en haar inwoners ontdekken.

Ga je mee?

Lijkt het je tof om iets voor anderen te betekenen en sta je ervoor open om ook zelf bemoedigd te worden? Hou je van gezelligheid om je heen? Ben je een betrokken vrouw? Dan is dit echt iets voor jou! We gaan met een groep van 15 enthousiaste vrouwen (21+) uit de Hervormde gemeente van Bergschenhoek. Er gaat een GZB-reisleidster mee, maar we doen de reis echt met elkaar. Elke dag is er tijd om samen te bidden, in de Bijbel te lezen en daarover met elkaar in gesprek te gaan. Deze reis zal een buitengewone ervaring zijn. Je proeft Gods hart voor mensen wereldwijd. Je ontmoet broeders en zusters die leven in compleet andere omstandigheden. Wat opvalt, is hun levende geloof in God, ze zijn aanstekelijk enthousiast. Tijd om hen te ontmoeten!

De reissom zal ca. € 1.800,- bedragen, incl. vliegticket, accommodatie, vervoer met eigen busjes en goede chauffeurs, reisverzekering, maaltijden en excursies. Vanaf half april zal er een flyer beschikbaar zijn waarin precies vermeld staat wanneer en hoe je jezelf via de GZB-website kunt opgeven. Info: email. Wij kijken er in ieder geval al reikhalzend naar uit!

Zending Hervormd Bergschenhoek