Thailand Vrouwenreis

Van 23 maart t/m 3 april 2020 organiseert de GZB een vrouwenreis naar Isaan, Thailand. Wij, Marjan, Lenie en Barry, gaan mee. Jij ook? Wat zal het tof, leerzaam, verrijkend, samenbindend, gezellig, anders dan anders, maar ook gewoon superleuk zijn om dit avontuur als zusters onderling te beleven.

Voel jij je persoonlijk betrokken bij wereldwijde zending? Of wil je juist beter leren begrijpen wat zendingswerk inhoudt? Ontdekken wat gemeentestichting ver weg betekent? Dit is een prachtige kans! We zullen het GZB-project, dat wij als gemeente ondersteunen, bezoeken en het werk van Sijmen en Annelies den Hartog met eigen ogen gaan zien. Hoe goed zal het zijn om Thaise zusters en broeders te ontmoeten en hen te bemoedigen? Maar ook zelf bemoedigd te worden en te groeien in geloof. Te genieten van het prachtige land, de Thaise cultuur en het heerlijke eten. Misschien wordt dit wel de reis van je leven!

Waarom een vrouwenreis?

Naast de gezelligheid, komen we als vrouwen sneller in contact met lokale vrouwen. De huisgemeenten in Thailand bestaan met name uit vrouwen, onze zusters. De positie van de vrouw is daar zo anders dan bij ons. Zeker als christenvrouw. Wat zijn de verschillen in levenswijze, normen, waarden en cultuur? En wat hebben we gemeen?

De reissom van € 1.650,-  is werkelijk ‘all-inclusive’, ter plekke zul je zo goed als géén kosten meer hoeven maken. Flyers liggen in de hal van de kerk of kijk op de GZB-website www.gzbexperience.nl. Daar kun je je ook aanmelden. Overigens, ook vrouwen van andere gemeenten dan Bergschenhoek kunnen zich opgeven voor deze reis. Bijvoorbeeld je (schoon)zus, vriendin, dochter, moeder of collega… Welkom! Heb je nog vragen, dan kun je ons altijd aanschieten of een e-mail sturen of bel/app met 06-57736518 (Barry)

Marjan Bos, Lenie Hoogerbrugge, Barry Brandhorst

namens Zending Hervormd Bergschenhoek