Jaarthema 2019-2020: Vechten of vluchten

In het nieuwe seizoen gaan we ons samen buigen over de geschiedenis van Elia. Eén van de profeten in het Oude Testament met wie de Here God zijn bijzondere weg gaat. Een weg van strijd, geestelijke strijd. Geroepen, maar ook aangevochten. Vol geloof, maar ook vol twijfel. Krachtig, maar ook zwak. In gevecht, maar soms ook op de vlucht. We laten ons meenemen door deze bijzondere geschiedenis om ons eigen leven te laten inspireren, als ook wij geconfronteerd worden met geestelijke strijd. Wat doe je: vechten of vluchten?

De eerste themadienst zal gehouden worden op zondag 15 september, in de ochtenddienst (opening winterwerk). De eerste toerustingsavond voor kringleiders zal zijn op dinsdagavond 17 september, om 20.00 uur in een van de zalen van de kerk. Van harte welkom. We hopen alle kring(in)leiders te mogen ontmoeten om een gezamenlijke start te maken met de kringen!

Zie voor meer informatie op onze website: http://www.hervormd.nl/leven-met-god/

Wie op zoek is naar een nieuwe kring: van harte welkom! Stuur een email naar mij: Dan zoeken we naar een passende plek op een van de kringen!