Thema-avond over het Avondmaal

Toen we als gemeente in juni, in de ‘Uitwijk’, het Heilig Avondmaal vierden, was dat anders dan anders. Niet alleen door de plaats, maar ook de vorm waarop we het Avondmaal gevierd hebben. Het was een ervaring die best veel heeft losgemaakt.

Het wordt dus geen avond waar we besluiten nemen, maar een avond waarin het gaat om (geloofs)gesprek! Dat vinden we als kerkenraad belangrijk: om dat gesprek aan te gaan. Niet alleen over de vorm, al is het belangrijk om het ook daarover te hebben. Het gaat zeker ook over de inhoud: hoe kunnen we het geschenk van het Avondmaal als gemeente hooghouden, ook voor een nieuwe generatie. Vandaar dus deze thema-avond op dinsdag 30 oktober.

De avond start om 20.00 uur in onze kerk. Vanaf 19.30 uur is er koffie en thee. Van harte welkom! AT