‘In Touch’ koffieochtend voor vrouwen met Arenda Haasnoot en Gerie Stougie

In TouchDinsdag 16 en 30 oktober zijn er weer koffieochtenden! Op dinsdag 16 oktober hoopt Arenda Haasnoot te spreken over: “Wie wil je zijn? Een Mozes of een Aaron?”. Zij is predikant en heeft diverse bestuurlijke functies binnen de PKN. Dinsdag 30 oktober hopen we Ds. Gerie Stougie te verwelkomen. De In Touchbijeenkomsten vinden iedere twee weken plaats op de dinsdagochtend. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor alle vrouwen. Leeftijd en/of kerkelijke achtergrond  maakt niet uit: ieder is van harte welkom. Er wordt met elkaar gezongen en geluisterd naar een onderwerp waar u in het dagelijks leven verder bij stil kan staan en bemoedigt  in het leven als christenvrouw. U bent van harte uitgenodigd!
Vanaf 9.00 uur staat de koffie klaar. Het programma is van 9.30 tot 11.00 uur. Plaats: Hervormde kerk Bergschenhoek, Kerkstraat 1.

Namens de werkgroep heten we u van harte welkom; Marianne de Graaf (tel. 5214240), Nel de Roos (tel. 5219011), Maaike v.d. Werf (tel.5117955), Sytske de Winter (tel. 5216694) en Aria Hordijk (tel. 015-3693596). Meer informatie: vrouwenochtend.wix.com/intouch