‘In Touch’ vrouwenkoffieochtend met mevrouw Co Rodenburg

In Touch‘Zorgen niet maken, maar doen’, dinsdag 22 januari  hoopt Co Rodenburg  hier over te komen spreken op de koffieochtend voor vrouwen! Aan de hand van Filippenzen 4: 1-9 en Matth. 6: 25-34.

Onlangs las Co in haar stille tijd over Johannes de Doper en hoe hij oproept tot bekering.  Zij vroeg God: ‘Is er iets waar ik mij van moet bekeren?’. ‘Bezorgdheid’ kreeg zij als antwoord. Vandaar het thema voor deze morgen. Co is vast niet de enige die last heeft van bezorgdheid en onrust over het één of ander. Zij ziet er naar uit u en jou te ontmoeten en samen van God (opnieuw) te leren onze zorgen los te laten en over te geven in Zijn Handen.

Dit is de eerste ‘In Touch’-ochtend van 2019! Noteer alvast in de agenda: 5 en 19 februari, 5 maart en 2  april ochtenden en 19 maart is er een avond met Joke Verweerd. Deze samenkomsten zijn altijd op de dinsdag en hebben als doel om vrouwen, ongeacht leeftijd en kerkelijke achtergrond, toe te rusten in het geloof; dit door onderlinge ontmoeting en door het uitnodigen van een spreekster die een bepaald thema met ons deelt.

U bent van harte uitgenodigd! Vanaf  9.00 uur staat de koffie klaar. Het programma is van 9.30 tot 11.00 uur. Plaats: Hervormde kerk Bergschenhoek, Kerkstraat 1.

Namens de werkgroep heten we u van harte welkom; Marianne de Graaf (tel. 5214240), Nel de Roos (tel. 5219011), Maaike v.d. Werf (tel.5117955), Sytske de Winter (tel. 5216694) en Aria Hordijk (tel. 015-3693596). Meer informatie: vrouwenochtend.wix.com/intouch