‘In Touch’ vrouwen-AVOND met Joke Verweerd

In TouchOp dinsdag 19 maart organiseert ‘In Touch’ een koffieavond. De koffieochtenden zijn al jaren een begrip. Af en toe organiseert ‘In Touch’ een avond. Voor deze avond is Joke Verweerd uitgenodigd om te spreken over: ‘​De reis van je leven’.

Onderweg op onze levensweg moeten er veel keuzes worden gemaakt. Je loopt niet altijd lekker los, je hebt de wind tegen of je loopt in het donker. Belangrijk is je af te vragen wat je draagt: is het bagage of is het ballast? Kun je bepaalde dingen beter achter je laten? Wat heb je werkelijk nodig om je reis tot een goed einde te brengen? Heb je een route bedacht of loop je op goed geluk? Er zijn zoveel voetangels en klemmen onderweg, kun je die ontwijken of loop je in de val? Wordt het een dwaaltocht of een ontdekkingsreis? Ben je misschien op de vlucht? Probeer je krampachtig je levenspad om te buigen en merk je steeds weer dat je de situatie niet veranderen kunt? In deze lezing zult u ongetwijfeld op een of ander pad uzelf tegenkomen. En het is bevrijdend om vanaf een afstandje naar jezelf te kijken, misschien schrikt u ervan, misschien moet u glimlachen om uzelf. Wie een doel voor ogen heeft loopt anders, wie gelooft komt thuis. Aldus Joke!

Joke Verweerd (1954) is een bekend en geliefd schrijfster. Zij schrijft romans, verhalen en gedichten die aankomen en overkomen. In haar werk worden diepe levensvragen op een herkenbare en lichte manier besproken. Zij heeft meer dan zestig titels op haar naam staan en schreef drie maal het christelijke boekenweekactieboekje. Ook werden twee romans van haar bekroond met de Christelijke publieksprijs. Naast het schrijven houdt zij ook erg van optreden voor publiek. Ze weet sfeer en betrokkenheid te bewerkstelligen en is uit op gesprek en interactie. Naast de herkenning en bewustwording, is er ook altijd een vleugje humor te beluisteren en waar zij kan, zal zij proberen de ballast los te laten en de bagage te behouden.

Deze avond is bedoeld voor vrouwen. Leeftijd en/of kerkelijke achtergrond  doet er niet toe: ieder is van harte welkom. Als bemoediging en toerusting in het dagelijks leven als christenvrouw. Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar. Het programma is van 20.00 tot 21.30 uur. Plaats: Hervormde kerk Bergschenhoek, Kerkstraat 1.

De laatste koffieochtend van dit seizoen  is op 2 april met Edith Schouten.

Namens de werkgroep heten we u van harte welkom; Marianne de Graaf (tel. 5214240), Nel de Roos (tel. 5219011), Maaike v.d. Werf (tel.5117955), Sytske de Winter (tel. 5216694) en Aria Hordijk (tel. 015-3693596). Meer informatie: vrouwenochtend.wix.com/intouch