Tweedehands kleding op de voorjaarsfair

Bijna iedereen heeft kleding in de kast hangen die nog wel goed is, maar waar je op uitgekeken bent, een miskoop, te klein of te groot is en eigenlijk niet meer gedragen wordt. Lever het in voor de voorjaarsfair van Zending Hervormd Bergschenhoek! Je vangt hiermee twee vliegen in één klap: een opgeruimde kast èn de opbrengst is voor het wereldwijde zendingswerk! Wat daar nog bij komt: door het inleveren van jouw kleding krijgt het een tweede leven en ben je dus milieubewust bezig!

Spelregels: Wij nemen alleen kleding in die in zeer goede staat is: het moet er goed en eigentijds uitzien. Iets met vlekken of kapot (ontbrekende knopen of kapotte ritsen) wordt niet ingenomen m.a.w. GEEN LORREN. Kinderkleding wordt ook ingenomen, maar géén rompertjes, sokken, ondergoed e.d. Heel graag de kleding gewassen èn gestreken inleveren. Dat kan tijdens de inleverdata van de rommelmarkt:  1, 6 en 11 mei van 19.00-20.30 uur en zaterdag 9 mei van 9.30-11.30 uur in de schuur van de fam. Van der Wel, Schiebroekseweg 16. Wat niet verkocht wordt, gaat naar Roemenië. Info: email/06-57736518.

Wilt u het zendingswerk ook ondersteunen? Dit kan door een bijdrage in de zendingsbussen bij de uitgang van de kerk of overmaken op rekeningnummer NL71RABO0106615939.