Uitnodiging Mannenontbijt

Zaterdag 23 juni hopen we u te ontmoeten bij het Mannenontbijt in De Verdieping, Schiebroekseweg 20 in Bergschenhoek. We starten om 8.00 uur en eindigen om 10.00 uur. Neem je eigen brood mee; voor koffie, thee en een ei zorgen wij! Onder het genot van een ontbijt willen we met elkaar nadenken over de woorden die Jan van der Werff met ons zal delen. Hij zal spreken over een uitdagend thema: Hoe hoog leg jij de lat?

Wie is Jan van der Werff? Jan van der Werff komt uit het noorden van het land, maar woont nu, samen met zijn vrouw Mirjam en hun 2 kinderen Sanne en Job in het mooie Zeeland. Zij zijn daar oudsten voor de Herderlijke en Geestelijke zorg binnen de ‘Zuidpoort Christen Gemeente’ in Vlissingen. Als gezin ervaren zij de tekst uit Handelingen 1: 8 als hun levensmotto. Jezus zegt hier net voor Zijn hemelvaart:
‘Maar wanneer de Heilige Geest over jullie komt, zullen jullie kracht ontvangen en van Mij getuigen in Jeruzalem, in heel Judea en Samaria, tot aan de uiteinden van de aarde.’ God heeft ons een getuigenis gegeven om in onze omgeving te vertellen en dit is wat Jan deze zaterdag bij ons komt doen!

Het zou fijn zijn als u zich even aanmeldt via email, zodat we een inschatting hebben op hoeveel mannen we mogen rekenen.

Namens de voorbereidingsgroep,
Mannenontbijt Lansingerland