Vervoer naar de “Uitwijk”

In verband met de verbouwing van onze kerk zullen we van zondag 27 mei t/m zondag 1 juli (6 zondagen) kerk houden in het bedrijfspand van de familie Van der Spek aan de Schiebroekseweg 20 te Bergschenhoek. Op deze locatie vinden de erediensten plaats, inclusief de zondagsschool en de crèche.

Met betrekking tot het vervoer naar deze locatie willen we u als volgt informeren. Op het terrein van de “Uitwijk”, Schiebroekseweg 20, zijn parkeerplaatsen aanwezig. We willen echter voorkomen dat auto’s langs de Schiebroekseweg geparkeerd worden en daar tot onveilige situaties leiden. Daarom doen we hierbij een oproep om vooral de fiets te gebruiken, indien mogelijk. Aan fiets-parkeerplaatsen zal geen gebrek zijn. Verkeersregelaars uit onze gemeente zullen de logistiek rond parkeren in goede banen leiden.

Heeft u geen vervoer naar deze locatie, dan kunt u zich aanmelden bij de koster Jolanda Fentanes Morgan-Leeflang. Heeft u een plaatsje over in de auto en wilt u eventueel een gemeentelid meenemen, dan ook graag aanmelden bij de koster. Natuurlijk kan er ook een berichtje worden gestuurd naar het e-mail adres. In ieder geval zal er voorzien worden in vervoer.