Voorjaarsmarkt zaterdag 21 april

Zaterdag 21 april
is het zover: de voorjaarsmarkt! Het belooft weer een gezellige dag te worden met allerlei activiteiten. Op ons verzoek om hulp hebben we al veel positieve reactie mogen ontvangen. Maar we hebben u/jou ook nodig omdat het een enorme klus is. Geef je nu op om ons te helpen en beleef een bijzondere dag. We hebben hulp nodig voor de volgende werkzaamheden:
– Opbouw vrijdag 20 april
– Opruimen zaterdag 21 april vanaf ca 14.30 uur
– Stand bemanning op zaterdag 21 april (9.00 – 14.30 uur) Verkoop rommelmarkt, boeken, groenten/fruit/bloemen, kinderactiviteiten, catering etc.
Ook is het nog mogelijk een kraampje te huren om uw eigen artikelen te verkopen waarvan (een deel) van de opbrengst ten goede komt aan het zendingswerk. Aanmelden kan door een email te sturen naar  o.v.v. uw voorkeur en telefoonnummer.

Inleveren spullen rommelmarkt
Om de rommelmarkt tot een succes te maken, hebben we veel spullen nodig. We vragen u dan ook verkoopbare spullen (geen grote banken/kasten etc.) die u niet meer gebruikt op te sparen en op de inleverdata bij ons in te leveren. Ook dit jaar mogen we gebruik maken van de schuur bij John en Marian van der Wel, Schiebroekseweg 16 te Bergschenhoek. Inleverdata: vrijdag 6, woensdag 11 en dinsdag 17 april: 19.00–20.30 uur en zaterdag 14 april: 09.30–11.30 uur.

Wilhelminapepermunt
Op veler verzoek zijn ze er weer: de overheerlijke doosjes Wilhelminapepermunt (niet in de winkel te koop)! U kunt de luxe doosjes (100 gram) nu bestellen, dit ter ondersteuning van het Zendingswerk van Sijmen en Annelies den Hartog in Thailand. Om er ook dit jaar weer een geslaagde actie van te maken, hebben we een speciale prijs bij een afname van een slof: 12 doosjes. Prijs per doosje € 1,50 en per slof, (12 doosjes) voor € 15,00. De pepermunt heeft een lange houdbaarheid, dus bestel in ruime mate want het duurt weer een tijdje voor u weer de kans krijgt. Binnenkort vindt u op uw stoel en in de hal van de kerk het bestelformulier. Deze kunt u in de daarvoor bestemde bus in de hal van de kerk deponeren, maar u kunt uw bestelling ook alvast mailen o.v.v. naam, adres, woonplaats. Uw bestelling kan afgehaald worden op de Voorjaarsmarkt in de kerk op 21 april. Steun het Zendingswerk!

Zendingsbussen/gift
Eind december zijn de zendingsbussen geleegd. De opbrengst bedroeg € 1.170,69 (€ 600,45 collectebonnen en € 570,24 contant). Ook ontvingen we van een gemeentelid een gift van € 50,00. Hartelijk dank voor uw financiële bijdragen voor het Zendingswerk. Het IBAN van Zending Hervormd Bergschenhoek is NL71RABO0106615939.