Wie helpt ons?

Eens in de vijf weken verzorgen wij het programma Kerk in de Huiskamer. Een programma waarbij  een kerkdienst live wordt uitgezonden en hiervoor en hierna kunnen de luisteraars geestelijke liederen horen.  Dit radioprogramma wordt bij toerbeurt door een aantal kerken vanuit Lansingerland verzorgd. Daardoor is het iedere zondagmorgen, van 09.00 tot 12.00 uur, via Lansingerland FM te beluisteren. Ook wordt het uitgezonden op het TV kanaal van RTV Lansingerland. Dankzij dit programma kunnen mensen die (een keer) niet naar de kerk kunnen toch een eredienst volgen. Ook heeft de uitzending  een evangeliserend karakter, want we kunnen veel mensen bereiken.

Vanuit onze gemeente geven we met 5 mensen inhoud aan Kerk in de Huiskamer. In ons team ontstaat binnenkort een vacature. Ellen Baars heeft laten weten dat zij wil stoppen. Hierdoor zijn we op zoek naar iemand die het programma wil samenstellen. Dit houdt in  ca. 20 liederen uit te zoeken en een tweetal gedichten. De liederen zijn een mix van Psalmen, Gezangen, Opwekkingsliederen etc. Om een goed beeld te krijgen van het programma, willen we je attent maken op onze volgende uitzending. Die is op Eerste Paasdag. We zenden dan de 1e eredienst uit. Dus als je daar heen gaat, kan je altijd het 2e deel van onze uitzending nog horen. En voor de mensen die voor de late dienst kiezen, hebben we helemaal goed nieuws. Zij kunnen bijna twee keer de Paasdienst bijwonen. Gewoon om 08.55 uur inschakelen en dan op tijd de radio of TV uitzetten zodat je de 2e dienst in de kerk kunt bijwonen. Dat is dan 2x Paasfeest.

Wil je meer weten of ben je beschikbaar, stuur dan een mail naar email
Een hartelijke groet van het team Kerk in de Huiskamer: Ellen, Gerard, Levi, Marianne en Cock