Zing je mee?

Christelijk Gemengd Koor ‘Shining’ is weer van start gegaan. Zing je graag? Zing dan met ons mee. Kom gerust eens op de woensdagavond binnenlopen in de Hervormde kerk te Bergschenhoek, aanvang 19.45 uur tot 22.00 uur. Uiteraard is er een koffie-/theepauze. Sinds een half jaar is de dirigent van ‘Shining’ Matthijs Breukhoven. Op zaterdagavond 14 december geeft ‘Shining’ een Kerstconcert in de Hervormde kerk te Bergschenhoek. Wij zijn op zoek naar enthousiaste projectleden die de uitdaging aangaan om als projectlid het koor ‘Shining’ te ondersteunen. We zijn inmiddels gestart met het instuderen van de Kerstliederen, maar je bent alsnog van harte welkom. Voor deelname aan dit project zal een financiële bijdrage gevraagd worden. Voor meer informatie over ‘Shining’: zie onze website of stuur een email.

www.cgk-shining.wixsite.com/bergschenhoek