Zomerweek 2018

‘Op reis’, dat is het thema van de Zomerweek 2018 waar ook Park in Actie weer deel van uit mag maken. Deze zomerweek vindt plaats van 16 juli – 20 juli. Ons leven is een grote reis. Een reis waarin we op toppen van bergen staan, maar ook door de diepste dalen komen. Een reis waarin we mensen tegenkomen, groeien in gaven en talenten, maar ook gekwetst kunnen worden. Wat is het dan fijn om te weten dat iemand de weg voor ons heeft gebaand, we mogen Zijn voetsporen volgen. Niet alleen is Hij zelf voor ons uitgegaan, Hij is ook bij ons onderweg. In de bergen en door de dalen, Hij is erbij om dit intens met ons mee te beleven.

Deze Zomerweek zullen we met alle kinderen en jongeren nadenken over onze reis. We hopen elkaar te inspireren, veel te leren van wat God ons wil vertellen en dit op onze beurt heel concreet weer uit te delen. Aan de hand van verschillende thema’s die passen bij ‘Op reis’ zullen we met vele jongeren het (speel)veld opgaan om kinderen, jongeren en ouderen te vertellen over Gods geweldige evangelie.

Wilt u/wil jij helpen, meebeleven of bent u gewoon geïnteresseerd? Wij hebben uw hulp nodig! Wij geloven dat we deze week niet alleen met Park in Actie doen, maar met heel de gemeente. U kan ons helpen door praktische hulp (intekenlijst in de hal van de kerk) of door medeleven en gebed. Daarnaast bent u van harte uitgenodigd om onze velden te bezoeken, dit sterkt ons enorm! Daarnaast zien we ook dat gemeenteleden een waardevolle schakel zijn in de gesprekken met ouders op het veld.

Als laatste bent u ook van harte uitgenodigd om met ons te genieten van een maaltijd. U kunt dit doen op donderdagavond 19 juli om 17.30 uur in het Annie M.G. Schmidtpark. Hier zal er een BBQ worden gehouden waar iedereen, alle gemeenteleden en geïnteresseerden, is uitgenodigd. Neem lekker wat eten mee en geniet van het samen zijn! Daarnaast is er vrijdag 20 juli een afsluitende BBQ op het veld van Park in Actie. Voor meer informatie kijk op www.dock3b.nl of bezoek de facebookpagina https://www.facebook.com/DOCK3B/. Ook kunt u mij persoonlijk bellen of mailen. 06-11941083 / email.

Park in Actie
Yvonne Klapwijk