Zondagsschool Benjamin 75 jaar!

Dit seizoen bestaat de zondagsschool 75 jaar! En omdat het belangrijk is je zegeningen te tellen, gaan we hier natuurlijk bij stil staan. Dit doen we door op zaterdag 29 juni aanstaande in één dag met een (hopelijk) grote groep kinderen de musical ‘Esther’ op te voeren.

Samen met Jeugdtheatergroep De Vliegende Speeldoos laten we alle kinderen tussen 4 en 12 jaar kennis maken met deze vrolijke en educatieve theatervorm. In één dag gaan we met hen een musical instuderen. De voorstelling wordt gedragen door professionele acteurs, zangers en dansers. Zij nemen de kinderen mee op sleeptouw en stomen hen klaar voor de voorstelling. Aan het einde van de dag zorgen zij voor een fantastisch en stralend optreden waarbij alle ouders, opa’s, oma’s, broers, zussen en alle andere gemeenteleden van harte welkom zijn!

De Vliegende Speeldoos werkt samen met Kerk in Actie. Kerk in Actie is een zendingsorganisatie die werkt vanuit de PKN. Het doel van de Vliegende Speeldoos is om kinderen voor een dag te laten schitteren als echte musicalsterren en ze op speelse wijze iets mee te geven uit Gods verhaal: de Bijbel. In dit geval het verhaal over Esther: een verhaal over moed om in nieuwe situaties weer op te staan en de toekomst in te stappen. Moed om tegen je angst in, toch te handelen. ‘Zo leer ik moedig te leven met mijn Heer’.

Praktisch:

• Zaterdag 29 juni 2019
  • Deelname is gratis!
  • Entree is gratis!
  • Locatie: Hervormde Kerk Bergschenhoek
  • 13:00 uur: kinderen van groep 3 tot en met 8 aanwezig
  • 15:00 uur: kinderen van groep 1 en 2 aanwezig
  • 19:00 – 20.15: uitvoering musical ‘Esther’
  • De voorstelling is niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar

De kinderen zijn dus vanaf het moment van aankomst tot en met de voorstelling in de kerk.

We kijken uit naar een hele leuke, gezellige en creatieve dag! Het allerbelangrijkste is dat u de datum in uw agenda noteert en uw kind(eren) zo snel mogelijk opgeeft! Aanmelden kan via email.

Voor vragen kunt u terecht bij Annigje Gille of Wouter van der Meijde.

Leiding Zondagsschool