Zondagsschool tijdens de uitwijk

Tijdens de uitwijk (de periode dat de kerk wordt verbouwd) gaat de zondagsschool gewoon door. Wel zijn er enkele aanpassingen. Hieronder zetten we alle data tot aan de zomervakantie op een rijtje.

Zondag 27 mei
– Zondagsschool voor groep 1 en 2
– GEEN zondagsschool voor groep 3, 4 en 5

Zondag 3 juni
– Zondagsschool voor groep 6, 7 en 8

Zondag 10 juni
– Zondagsschool voor groep 3, 4 en 5 (laatste les)
– GEEN zondagsschool voor groep 1 en 2 (4-jarigen kunnen eventueel naar de gewone crèche)

Zondag 17 juni
– Zondagsschool voor groep 6, 7 en 8

Zondag 24 juni
– Zondagsschool voor groep 1 en 2 (laatste les)
– GEEN zondagsschool voor groep 3, 4 en 5

Zondag 1 juli
– Zondagsschool voor groep 6, 7 en 8 (laatste les)

Het afscheid van groep 8 vindt plaats op zondag 8 juli. Dit is de eerste dienst in de verbouwde kerk.

Tijdens de uitwijk vindt de zondagsschool plaats in ‘De Verdieping’. Dit is de ruimte op de eerste verdieping bij Van der Spek. Op de zondagen dat de bovenbouw zondagsschool heeft (groep 6, 7 en 8) is er GEEN ouderencrèche. Elders in dit kerknieuws kunt u daar meer over lezen. Voor eventuele vragen kunt u terecht bij het bestuur.

Pepita, Hettie en Wouter
Bestuur zondagsschool