Kerkdiensten

U bent van harte uitgenodigd om in onze gemeente de kerkdiensten mee te beleven! Meer weten over de inhoud, lees dan verder >>

Zondag 13 januari
10.00 – Ds. Chr. van Andel, Amsterdam
Zondagsschool: jongeren, groep 1-5
18.30 – Ds. J. Henzen, Wateringen

Zondag 20 januari
10.00 – Ds. A.D.L. Terlouw, Doopdienst
Crèche 4 t/m 6 jaar
Zondagsschool: ouderen, groep 6-8
18.30 – Ds. G. Vreugdenhil, Gouda, Themadienst

Zondag 13 januari
In de ochtenddienst begroeten we onze oud-predikant, ds. C. van Andel uit Amsterdam. In deze dienst wordt er aandacht besteed aan de Alphacursus, die eind januari van start gaat. De avonddienst wordt geleid door ds. J. Henzen uit Wateringen.

Gezegende diensten gewenst!

Doopgesprek
Op woensdag 16 januari is er een doopgesprek als voorbereiding op de doopdienst van zondag 20 januari. Dit gesprek begint op 19.45 uur in de kerk. Graag even van tevoren aanmelden via predikant@hervormd.nl. Welkom!

Zondag 20 januari
De ochtenddienst van deze zondag zal een doopdienst zijn. Daarnaast maakt deze dienst ook deel uit van de Week van gebed, waaraan in heel veel kerken aandacht wordt besteed, niet alleen in Nederland, maar ook wereldwijd. Het klassieke gedeelte voor deze zondag, die ook wel Kanazondag genoemd wordt, is Johannes 2:1-11. Van daaruit zijn mooie lijnen te trekken naar zowel Doop als gebed.

De avonddienst staat onder leiding van ds. Vreugdenhil uit Gouda.

We wensen elkaar inspirerende diensten toe!

AT