Kerkdiensten

U bent van harte uitgenodigd om in onze gemeente de kerkdiensten mee te beleven! Meer weten over de inhoud, lees dan verder >>

­Zondag 25 februari   3e Lijdenszondag  Zendingsbussenzondag
10.00 – Ds. C.L. de Rooij, Rotterdam
In verband met de Voorjaarsvakantie is er geen 4- t/m 6-jarigencrèche en geen zondagsschool.
18.30 – Ds. F.A.J. Heikoop, Harmelen

Zondag 4 maart; 4e Lijdenszondag
10.00 – Ds. A.D.L. Terlouw
Zondagsschool jongeren groep 1-5
18.30 – Dhr. B. Rebergen, Jeugddienst

Zondag 25 februari
Deze zondag begroeten we ds. De Rooij uit Rotterdam in de morgendienst en ds. Frank Heikoop uit Harmelen in de avonddienst. We wensen elkaar gezegende diensten toe.

Zondag 4 maart
In de ochtenddienst van deze zondag staan we stil bij het achtste thema van ons jaarthema ‘Binnenstebuiten’. Het gaat dit keer over ‘Vrijmoedig… in het gesprek’, naar aanleiding van Handelingen 25:23-26:32. Daarin zien we de apostel Paulus in gesprek met koning Agrippa. Het is een gesprek waarin Paulus vrijmoedig en uitnodigend getuigt.

De avonddienst is een jeugddienst waarin Bram Rebergen, directeur van Youth for Christ, zal voorgaan. Hij was bereid om – op korte termijn – ds. Reijm te vervangen die deze dienst moest teruggeven. We zien uit naar gezegende diensten!

Doopgesprek
Met het oog op de doopdienst van DV zondag 18 maart staat er een doopgesprek gepland op donderdagavond 8 maart, om 20.00 uur in onze kerk. Graag van tevoren even bij mij aanmelden: predikant@hervormd.nl. Van harte welkom! AT