Kerkdiensten

U bent van harte uitgenodigd om in onze gemeente de kerkdiensten mee te beleven! Meer weten over de inhoud, lees dan verder >>

Zondag 22 september
10.00 – Dhr. T.J.D. de Koning, Nieuw Lekkerkerk
Zondagsschool jongeren, groep 1-5
18.30 – Ds. A.D.L. Terlouw

Zondag 29 september; Zendingsbussenzondag
10.00 – Ds. A.D.L. Terlouw
Crèche 4 t/m 6 jaar
Zondagsschool ouderen, groep 6-8
18.30 – Ds. M.C. van Pelt, Rotterdam

Zondag 22 september
In de ochtenddienst van deze zondag zal de heer De Koning uit Nieuw Lekkerkerk voorgaan. Op deze zondag worden de uitnodigingen voor de Kerkproeverij uitgedeeld. Ze zijn bedoeld om heel gericht en concreet iemand uit te nodigen om de volgende zondag mee te gaan naar de Kerkproeverij!

De avonddienst hoop ik zelf te leiden. In het voorjaar heb ik een aantal themadiensten gehouden, over angst, eenzaamheid, verdriet en schaamte. Ditmaal kies ik voor het thema ‘Twijfel’. Van harte welkom, juist als je wel eens (of misschien wel heel vaak) twijfelt. Twijfel is er in allerlei soorten en maten. Hoe dan ook, goed om daar samen over na te denken!

Zondag 29 september
Op deze zondag haken we aan bij de nationale Kerkproeverij. Net als de voorgaande twee jaren doen we als gemeente mee. Een mooi moment om anderen uit te nodigen. De keuze voor de verkondiging heb ik op dit moment nog niet gemaakt, maar de kans is groot dat ik aan de hand van Rembrandts schilderij de gelijkenis uit Lukas 15:11-32 centraal stel, over de zoon die zijn vader terugvindt en aan zijn voeten valt. En omgekeerd: de vader die zijn zoon terugvindt en liefdevol omarmt… Elke zondag staan de deuren van de kerk verwelkomend open, maar deze zondag in het bijzonder. Laten we als gemeente dat welkom ook uitstralen!

In de avonddienst zal ds. Van Pelt ons voorgaan in het luisteren naar de woorden van God. Gezegende en inspirerende diensten gewenst!
AT