Kerkdiensten

U bent van harte uitgenodigd om in onze gemeente de kerkdiensten mee te beleven! Meer weten over de inhoud, lees dan verder >>

Zondag 15 juli
10.00 – Ds. B.J.P. de Bruin, Middelburg; Uitzending RTV Lansingerland (rtvlansingerland.nl)
18.30 – Ds. A.D.L. Terlouw

Zondag 22 juli
10.00 – Ds. A.D.L. Terlouw
18.30 – Ds. G.J. Wisgerhof, Amersfoort

Zondag 29 juli; Zendingsbussenzondag
10.00 – Ds. C.G. Graafland, Gouda
18.30 – Ds. N. Tramper, Gouda

Zondag 5 augustus
10.00 – Ds. P. de Graaf, Zierikzee
18.30 – Ds. W. Markus, Bergschenhoek

Zondag 15 juli
De ochtenddienst wordt geleid door ds. Bart de Bruin uit Middelburg. ’s Avonds hoop ik zelf voor te gaan. Zoals ik vaker heb gedaan in de vakantieperiode, wil ik graag een Psalm centraal stellen in deze dienst: Psalm 57. Niet zo bekend, maar met een bijzondere inhoud (zoals eigenlijk alle Psalmen).

Zondag 22 juli
In de morgendienst van deze zondag in de zomervakantie lezen we opnieuw een Psalm. Ditmaal zal dat Psalm 117 zijn. De kortste Psalm van het Psalmboek. Ook wel de ‘hooipsalm’ genoemd… ’s Avonds gaat onze oud-predikant ds. Wisgerhof voor.

Zondag 29 juli
Op deze zondag ontmoeten we twee predikanten die in Gouda wonen en in de diensten bij ons voor hopen te gaan: ds. Graafland in de ochtenddienst en ds. Tramper in de avonddienst.

Zondag 5 augustus
Voor deze eerste zondag in augustus zien we twee vertrouwde namen op het rooster staan. ’s Ochtends ds. De Graaf uit Zierikzee en ’s avonds onze oud-predikant ds. Markus.

Voor al deze diensten in onze kerk, en ook voor de diensten die we als gemeenteleden elders meemaken, wensen we elkaar Gods zegen toe! AT