Kerkdiensten

U bent van harte uitgenodigd om in onze gemeente de kerkdiensten mee te beleven! Meer weten over de inhoud, lees dan verder >>

Zondag 17 november
10.00 – Ds. R.A. Veen, IJmuiden; Uitzending RTV Lansingerland
Zondagsschool jongeren, groep 1-5
18.30 – Ds. C. van den Berg, Gouda

Zondag 24 november, Laatste zondag kerkelijk jaar
10.00 – Ds. A.D.L. Terlouw, Gedenken van de overledenen
Crèche 4 t/m 6 jaar
Zondagsschool ouderen, groep 6-8
18.30 – Ds. J.B. Alblas, Katwijk

Zondag 17 november
Deze zondag gaat in de ochtenddienst ds. Veen uit IJmuiden voor. ’s Avonds is onze voorganger in een themadienst ds. Van den Berg uit Gouda. Gezegende diensten gewenst!

Zondag 24 november (Laatste zondag kerkelijk jaar)
Deze zondag noemen we de namen van hen die ons ontvallen zijn. We doen dat in dankbare gedachtenis aan wie ze geweest zijn. Net als andere jaren krijgt dit moment van gedenken een plaats in de liturgie van de dienst. Nieuw is dat naast het noemen van de namen dit moment van gedachtenis ook symbolisch zichtbaar wordt in de witte stenen die op de tafel zullen liggen. De motivatie om dit te doen, is ingegeven door Openbaring 2:17, waar God spreekt: “Ik zal hem een witte steen geven met op die steen een nieuwe naam geschreven, die niemand kent dan wie hem ontvangt.” Deze steen symboliseert dus de hoop op het eeuwige leven. (Zie voor verdere informatie en toelichting de rubriek ‘Kerkenraad’). Na de dienst worden de aanwezige familieleden van harte uitgenodigd om deze witte steen mee te nemen. Er is dan ook gelegenheid voor ontmoeting, in de hal – samen met andere gemeenteleden – of boven in een van de zalen, meer in beslotenheid. Dat is naar keuze. We zien uit naar een troostrijke en bemoedigende dienst!

’s Avonds is ds. Alblas uit Katwijk onze gastvoorganger!

Doopgesprek
Met het oog op de doopdienst van DV zondag 8 december staat er een doopgesprek gepland op dinsdag 26 november, om 20.00 uur in de kerk. Graag even bij mij aanmelden via email. AT