Kerkdiensten

U bent van harte uitgenodigd om in onze gemeente de kerkdiensten mee te beleven! Meer weten over de inhoud, lees dan verder >>

Zondag 29 april; Zendingsbussenzondag
10.00 – Ds. A. Naijen, Andel
In verband met de meivakantie is er geen zondagsschool en geen 4- t/m 6-jarigen crèche.
18.30 – Ds. P. de Graaf, Zierikzee

Zondag 6 mei
10.00 – Ds. A. Vastenhoud, Den Haag
18.30 – Ds. A.D.L. Terlouw, Jeugddienst

Donderdag 10 mei, Hemelvaartsdag
09.30 – Ds. A.D.L. Terlouw

Zondag 13 mei
10.00 – Ds. C. v.d. Berg, Gouda; Uitzending RTV Lansingerland (rtvlansingerland.nl)
Crèche 4 t/m 6 jaar
Zondagsschool ouderen groep 6-8
18.30 – Ds. A.D.L. Terlouw

Zondag 29 april
De morgendienst van deze zondag zal worden geleid door ds. A. Naijen uit Andel. In de avonddienst gaat ds. P. de Graaf uit Zierikzee voor. Gezegende diensten gewenst!

Zondag 6 mei
De voorganger in de ochtenddienst zal ds. Vastenhoud uit Den Haag zijn. De avonddienst is een jeugddienst. In deze dienst, die ik zelf mag leiden, is het thema ‘Gifted’. De vorige keer ging het over de vrucht van de Geest. Ditmaal gaat het over de gaven van de Heilige Geest. Welke gaven zijn er eigenlijk? Heeft iedereen gaven? En wat is er de bedoeling van? Kortom, een mooi thema om samen mee bezig te zijn! Welkom dus! We wensen elkaar inspirerende diensten toe.

Donderdag 10 mei (Hemelvaartsdag)
Op deze donderdag, 40 dagen na Pasen en tien dagen voor Pinksteren, staan we stil bij de Hemelvaart van onze Here Jezus Christus. In onze vaderlandse geschiedenis is deze datum verbonden met het begin van de oorlog. In de heilsgeschiedenis is deze dag het begin van Christus’ regering als Koning van hemel en aarde. Genoeg reden om samen te komen als gemeente om Hem te aanbidden in Woord, gebed en lied. De dienst begint om 09.30 uur!

Zondag 13 mei (Wezenzondag)
De ochtenddienst zal geleid worden door ds. C. van den Berg uit Gouda. In de avonddienst hoop ik zelf voor te gaan. In deze dienst sluiten we het kamp van Tim en Rank af. De figuur van Petrus staat centraal in het thema dit jaar en daar sluiten we ons ook in deze dienst bij aan! Goede diensten gewenst! AT