ONTMOETING ROND DE MAALTIJD

Elke derde dinsdag van de maand, willen wij elkaar ontmoeten rond de maaltijd. Dus dinsdag 17 mei bent u/jij weer van harte welkom. Zowel jong als oud. Dit keer gaan we op de Italiaanse tour.

Eet je vaak alleen, of ben je toe om eens een ander gezicht aan tafel te zien , heb je een keer geen zin om te koken, of wil je graag andere mensen ontmoeten, dan is dit echt iets voor u/jouw.

We zullen voor jullie koken in de kerk, en zorgen dat de tafels gedekt staan. Vooraf opgeven is wel noodzakelijk i.v.m. de inkopen. Een maaltijd kost u/jouw 5,00 euro, hiervoor krijgen jullie een gezonde driegangenmaaltijd.

De inloop is vanaf 17.30 uur, om 18.00 uur zal de maaltijd starten. We proberen om 19.30 uur klaar te zijn.
Hoe kunt u zich opgeven, (uiterlijk zondag 15 mei)
1. Via een mailtje naar maaltijd
2. Via het inschrijfformulier dat in de hal van de kerk hangt.

U kunt bij binnenkomst op 19 april de € 5,00 contant betalen.
Het zou toch geweldig zijn als de hele achterzaal van de kerk vol zou zitten met mensen die elkaar graag willen ontmoeten rondom de maaltijd.
Het gaat om gezellig samenzijn met elkaar, even een praatje en ontspannen met elkaar eten.

Eet U/jij gezellig met ons mee!

Hartelijke groet namens de diaconie
Metine van den Berg en Sylvia van den Bogerd