Einde online diensten via Kerkomroep.nl

Het College van Kerkrentmeesters heeft het voornemen om te stoppen met het uitzenden van onze diensten via Kerkomroep.nl. Waarom?

Kerkomroep.nl was destijds het eerste platform waarmee we onze diensten via internet konden aanbieden. Met de overstap naar Kerkdienstgemist enkele jaren geleden, ontstond de mogelijkheid om ook beeld uit te zenden. Later is daar de mogelijkheid via Youtube aan toegevoegd. We zien in de statistieken dat onze diensten via Kerkomroep.nl nog door een zeer kleine groep wordt beluisterd en het merendeel dus gebruik maakt van Kerkdienstgemist. Onze oproep is om over te stappen naar Kerkdienstgemist (of Youtube). Kent u wellicht iemand die nog gebruikt maakt van Kerkomroep.nl? Dan aan u de oproep om een helpende hand te bieden. De uitzendingen via Kerkomroep.nl stopt per 1 juni 2022.

Het stopzetten betekent ook een efficiency slag en kosten reductie voor onze Gemeente. Voor meer informatie kunt u ook onze website raadplegen: https://www.hervormd.nl/digital/. Heeft u vragen of hulp nodig, stuurt u dan gerust uw vraag naar onze kerkrentmeesters (email) of stelt u deze aan onze koster.