Gezocht: organist

Namens ons organistenteam in Bergschenhoek hierbij een oproep aan organisten om ons te komen helpen met de muzikale begeleiding van een aantal kerkdiensten in de Hervormde Gemeente Bergschenhoek.

Door het vertrek van een van onze vaste organisten zoeken wij op korte termijn een organist voor ca. 2 diensten per maand.

De Hervormde Gemeente Bergschenhoek is een grote, brede en levendige, kerkgemeenschap aan de noordkant van Rotterdam met elke zondag een morgen- en een avonddienst met ca. 500 resp. 100 kerkgangers. Naast psalmen en liederen uit o.m. het Liedboek en de Evangelische Liedbundel worden Opwekkingsliederen gezongen (’s morgens begeleid door de Eredienstband).

Het Verschuerenorgel met 21 stemmen biedt veel mogelijkheden voor begeleiding en werken uit de orgelliteratuur.

Graag komen we met jou in contact om ons team te versterken.

De vergoeding is keurig geregeld volgens PKN richtlijnen. Woon je in de omgeving van Bergschenhoek, verder weg mag ook, en heb je ervaring als kerkorganist, neem dan contact op met Gerald Breugem, College van Kerkrentmeesters van de Hervormde Gemeente Bergschenhoek via 06 – 2084 0684 of e-mail

Alvast bedankt!