Koor Shining zoekt versterking

CGK-Shining is op zoek naar nieuwe leden. We zijn een koor met een Christelijke grondslag en zingen Nederlands en Engelstalige liederen. Het koor staat onder-leiding van dirigent Matthijs Breukhoven en bestaat inmiddels 15 jaar. We zijn ons aan het voorbereiden op het jubileumconcert dat in november uitgevoerd zal worden en daar kunnen we wel versterking bij gebruiken.

Ook Oud-leden en mensen die weleens als project-lid meegezongen hebben zijn van harte welkom om vanaf 24 augustus mee te zingen als project-lid. Er is een open repetitie op 15-06-2022, in de herv. kerk, Kerkstraat 1 in Bergschenhoek, de repetitie begint om 19.45 uur tot 22.00 uur, in de pauze is er koffie en thee.

Hou je van zingen, kom eens kijken en meezingen! Aanmelden als project-lid graag voor 30-06-2022 via emailadres. Heb je nog vragen, stel ze via het emailadres of bel Arja, 06 28133366.