Zendingscommissie

Welke jongere komt ons versterken?

Zending is een opdracht voor ons allemaal. Veel jongeren in onze gemeente zijn betrokken of betrokken geweest bij zendingsprojecten. Via school of op eigen initiatief worden projecten opgestart om in ‘verre landen’ de boodschap van God over te brengen of uit te dragen. Naast dat het heel mooi werk is, kan het ook voor de ontwikkeling van je persoonlijke geloofsleven veel betekenen.
Wij (Zending Hervormd Bergschenhoek) zijn op zoek naar een jongere die zich bij ons wil aansluiten om onze gemeente, maar vooral onze jongeren zendingsbewust te maken/houden. Door onze relatie met de zendingswerkers Sijmen & Annelies den Hartog in Thailand heeft zending ook een gezicht gekregen en is er frequent contact met deze zendelingen in de praktijk.

Samen activiteiten bedenken en werkzaamheden uitvoeren om het Woord van God over heel de wereld bekend te maken. Een belangrijke taak voor jou is de communicatie met de jongeren in onze gemeente. En wie kan dat beter invullen dan jij die deel uit maakt van deze groep? Voel je je aangetrokken tot deze mooie taak, neem dan contact met één van ons op. Uiteraard mag je ons ook bellen of aanschieten om meer over de werkzaamheden van Zending Hervormd Bergschenhoek te weten te komen. We maken binnenkort graag kennis met JOU!

Zending Hervormd Bergschenhoek,
Eline van den Bos (06) 2933 5417, Mirjam Bloom (06) 1370 3353, Amilcar da Cruz Lopes (06) 2890 1016, Daan Breedijk (06) 8353 8032

Dankwoord familie Den Hartog

In de nieuwsbrief van december schrijven Sijmen en Annelies den Hartog het volgende:

‘Op het moment worden we dagelijks verrast met kerstkaarten uit Nederland. Het is hartverwarmend om te weten en via de post zo te ervaren dat we dit werk met elkaar doen! Dank voor jullie ondersteuning afgelopen jaar voor ons werk en gezin in wat voor vorm dan ook!’

Het is mooi dat het meeleven vanuit onze gemeente zo voelbaar en zichtbaar is in Thailand. Bovenstaand is maar een klein stukje uit de digitale nieuwsbrief. Wilt u meer lezen? Dit kan via www.oversea.nl. Via deze site kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief.