Jeugdwerk

Het jeugdwerk is belangrijk!
Het omvat een grote hoeveelheid activiteiten die voor- en veelal ook door jongeren worden uitgevoerd om mee te helpen aan de geestelijke vorming van de jeugd.

Jeugdouderlingen
In onze Gemeente zijn twee jeugdouderlingen actief. Zij maken deel uit van de kerkenraad en zijn het aanspreekpunt voor de jeugd. Samen met de jeugdraad houden zij zich o.a. bezig met de coördinatie van het jeugdwerk.
Heb je vragen of wil je een persoonlijk gesprek, bel ons dan gerust!

Sandra Buitenhuis – e-mail
Van Ruysdaellaan 34
2661 SE  Bergschenhoek

Anne Schenk-Verloop – e-mail
IJmeerstraat 139
2652 JP  Berkel en Rodenrijs

Jeugdraad
De jeugdraad is het overkoepelende orgaan van het jeugdwerk en zorgt voor de coördinatie en samenhang binnen het totale jeugdwerk. De jeugdraad vormt de schakel tussen de diverse jeugdclubs en de kerkenraad. Elk jeugdraadslid is direct contactpersoon van twee of drie clubs, waarmee men regelmatig contact heeft. Wanneer er vanuit de club vragen zijn, kan men bij deze contactpersoon terecht.