Shining

Het Christelijk Gemengd Koor “SHINING” is in december 2006 opgericht door een aantal enthousiaste zanglustige mensen.

Het koor varieert tussen de 45 en 50 leden en staat onder de bezielende leiding van onze hardwerkende, enthousiaste en jonge dirigent Warno Ruting uit Linschoten. Die naast koordirectie ook les geeft op keyboard, (kerk)orgel en piano.

Wij verlenen graag onze medewerking aan en in kerk- zang- en evangelisatiediensten, in ziekenhuizen, in bejaarden- en verzorgingscentra. Zo hebben we in december 2009 ook nog gezongen in de het “Huis van Bewaring” aan de Noordsingel in Rotterdam.

We zingen zowel Nederlandse- als Engelstalige liederen en verschillende oratoria. Ons repertoire kun je omschrijven als een modern- breedaansprekend- en vlot repertoire met speciale aandacht voor de inhoud van de tekst. Dit houdt in dat wij naast rustige gedragen liederen ook vrolijke en vlotte liederen ten gehore brengen.

De muzikale begeleiding bestaat uit piano, dwarsfluit, drums, gitaar; maar ook alleen piano of een combinatie is mogelijk.

Wij repeteren op woensdagavond van 19.45 uur – 22.00 uur in de achterzaal van de Hervormde kerk. Ter kennismaking zijn de eerste paar avonden snuffelavonden, zonder enige verplichting kun je bekijken of ons repertoire je aanstaat én je kunt dan de sfeer op de repetities proeven!

Dus je bent van harte welkom!
Heb je een vraag of wil je andere inlichtingen?
Marianne de Graaf is onze secretaris en je kunt haar bellen 010 521 42 40 of mailen

Bekijk ook onze website -> website-shining