Alpha Cursus

Ontmoeten

Met anderen opzoek gaan naar de zin van het leven. We beginnen elke Alpha avond op een ontspannen manier met koffie & thee en iets lekkers erbij. Een mooi moment om nieuwe mensen te ontmoeten en elkaar  te leren kennen.

Vragen

Na de koffie/thee kun je luisteren naar een inspirerend verhaal. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachte te delen. Zit je met vragen over het leven en/of over het christelijk geloof?

Dan is Alpha echt iets voor jou!

Ontdekken

In ongeveer 10 avonden ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond staat een ander thema centraal. Voorbeelden hiervan zijn: ‘Wie is Jezus?’, ‘Hoe kan ik geloven?’ of ‘Wat doet de Heilige Geest?’. Je praat hierover door met de andere Alpha-deelnemers in een kleinere groep. 

Over Alpha Online

Alpha wordt gegeven door een groep van 7 enthousiaste gemeenteleden en Alpha is helemaal gratis. Vanwege de aanhoudende corona beperkingen gaan we Alpha online geven. Dus je kan meedoen thuis vanaf de bank of achter je bureau!

Alpha is wekelijks op woensdagavond in de periode van 10 februari tot half mei.

De Alpha cursus is zeer geschikt als je niet bekend bent met het christelijk geloof en je je wilt verdiepen in de basis hiervan. Daarnaast kan de Alpha cursus je ook helpen om je geloofsleven nieuw leven in te blazen, door terug te gaan naar de basis. Alpha is echt voor iedereen!

Wil je meer weten over de inhoud van de Alpha-cursus kijk dan op www.alpha-cursus.nl

Nieuwsgierig? Meer weten?  Kom dan geheel vrijblijvend langs bij onze Alpha info-avond.

Wanneer ?
Woensdag 3 februari 2021 om 20:00 uur, inloop van af 19:45

Locatie?

Je kunt Alpha Online volgen vanuit huis. Na aanmelding krijg je een link om vanaf je computer of tablet de avond online te volgen. Uiteraard krijg je ook de benodigde instructie. 

Heb je vragen over Alpha of wil je je aanmelden? Mail dan met ons via email Bellen mag natuurlijk ook. Johan Stolk 06-45322695 of Carina de Ruiter 06-11299785